3 alimente care luptă împotriva cancerului care ar trebui să fie consumate

Celulele canceroase sunt variante distorsionate ale celulelor sănătoase. Știind acest lucru, ne putem concentra pe hrănirea corpului cu nutrienții care susțin funcția celulară sănătoasă. Cea mai rapidă modalitate de a promova vindecarea este de a pune un număr mare de compuși nutriți în organism, astfel încât acesta să aibă ceea ce are nevoie pentru a ucide celulele canceroase agresive. Super-alimentele bogate în compuși care sunt considerate deosebit de benefice pentru sănătatea și bunăstarea noastră – sunt mult mai puternice decât cancerul. Aceste alimente ajută la distrugerea celulelor canceroase înainte de a se stabili în organismul nostru. De asemenea, și pentru a opri creșterea tumorilor existente.

Broccoli crud
Brocoli sunt ucigași incredibil de puternici ai celulelor canceroase datorită conținutului lor de sulforafan neobișnuit de mare. Sulforafanul se găsește, de asemenea, în broccoli, spanac, varza kale, conopidă, varză chinezească (bok choy), varză albă și varză de Bruxelles. Dar broccoli conține cea mai mare parte a oricărei alte legume de pe planetă.

Broccoli oferă „protecție dramatică” împotriva problemelor digestive, incluzând cancerul de stomac, ulcerul, gastrita și excesul de Helicobacter pylori, o bacterie puternic asociată cu inflamații legate de cancerele digestive.

Cacao
Cacao este principalul ingredient în ciocolata pură înainte de a fi transformat în pulbere de cacao prelucrată termic. Din cauza căldurii, cacao nu are atât de multe substanțe nutritive ca praful de cacao brut. Pulberea de cacao praf este foarte bogată în nutrienți și minerale.

Cacao este incredibil de bogată  în magneziu, un mineral care ne relaxează mușchii și ușurează durerea în organism; nu e de mirare că tânjim așa mult după ciocolată! Cacao conține compuși polifenoli, care sunt foarte benefici pentru sănătatea noastră. De asemenea, comunitatea științifică a demonstrat că este antiinflamator cu activități antitumorale. Cacao s-a dovedit a avea mulți potențiali compuși anti-cancer datorită numărului mare de antioxidanți (de 40 de ori mai mare decât afinele!). Are capacitatea de a reduce inflamația, de a reduce riscul de obezitate și de a îmbunătăți circulația cardiovasculară.

Alunele de pământ (ciufă)

Acestea nu sunt alune, sunt legume- un tubercul. Se numesc astfel datorită aspectului lor. Ciufa este o legumă pe care strămoșii noștri au descoperit-o cu mult timp în urmă și s-ar fi bazat pe o sursă de fier și amidon prebiotic. Prebioticul este o substanță care promovează sănătatea prin încurajarea creșterii probioticelor, care sunt flori intestinale „prietenoase” (bacterii), cum ar fi bifidobacteriile și lactobacilii.

Credeți sau nu, „alunele de pământ” au aceeași cantitate de fier ca și carnea roșie. Deoarece ciufa este o sursă atât de mare de fier, este cel mai bun prieten al vegetarienilor!  Fiecare gospodărie ar trebui să fie înmagazinată cu”alune de pământ” făină sau simple, datorită avantajelor lor incredibile pentru sănătate, care includ proprietățile lor anticanceroase.

Laptele de „alune de pământ” poate ajuta la prevenirea leziunilor hepatice de la amelioratorul de durere acetaminofen!

Pentru a vă menține sănătatea, benefic este să adăugați fructe, nuci, semințe, lactate ecologice și remedii naturale în dieta dvs. Astfel. prin adăugarea alimentelor bogate în nutrienți, veți sta fără griji